Om oss

Om oss

SoBling.se är sajten där du hittar smycken från kända varumärken till rätta priser. Vi har sedan starten av vår e-handel 2009 sett till att Ni som kund är i fokus och vi lovar att vi gör allt för att Ni ska bli nöjda. I vårt stora sortiment finner Ni allt inom smyckesvärlden och de hetaste varumärken. Vi ser hela tiden till att vara uppdaterade med nyheter!


SoBLING.se (org: 556435-4677) ägs och drivs av Anghems Guld AB.

Anghems Guld grundades 1950 och har sedan dess sålt smycken till nöjda kunder. Vi står för bra service, kvalitet och trevligt bemötande för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med dina köp!

SoBling.se / Anghems Guld AB
Box 60
311 21 Falkenberg

Kundtjänst

Telefontider:
Mån-Lör 10.00 – 14.00
Tel: 0771-70 75 00
E-post: info@sobling.se

Vårt mål

Vårt mål är att alla som hör av sig till oss skall få en personlig och härlig upplevelse utöver det vanliga när man handlar hos oss. Vi vill att du skall se fram emot nästa shoppingtillfälle.

Vår vision

Vår vision är att alla som besöker oss skall hitta något man gillar. Ung som gammal, i vårt sortiment finns allt ifrån klassiska smycken till senaste kollektionerna från branschen.

Vårt fokus

Vi hjälper dig förgylla de mest oförglömliga tillfällena i livet. Dop, förlovning eller bröllop. Livets ögonblick är ett minne för livet. Hos oss hittar du den perfekta gåvan

Testimonials

Så nöjd med den personliga servicen jag fick från Sobling. Personalen är engagerad och kommer verkligen med bra tips och råd kring storlek och färg som verkligen passade mig.
Elisabeth Matzén Beckert